Ποιοί είμαστε

Η διεύθυνση της σελίδας είναι: https://www.cretancarwash.gr.

Ποιά προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και γιατί

IP

Όταν οι επισκέπτες επισκέπτονται στον ιστότοπο, συλλέγουμε την διεύθυνση IP του επισκέπτη και τη συμβολοσειρά του χρήστη του προγράμματος περιήγησης ώστε να βοηθήσουμε στην ανίχνευση ανεπιθύμητων ενεργών και να αποτραπούν τυχόν επιθέσεις. 

Φόρμες Επικοινωνίας

Όταν συμπληρώσετε την φόρμα αποθηκεύετε το μήνυμα σας με το θέμα του μηνύματος και το E-Mail σας.

Cookies

(α) WordPress

Για την ορθή λειτουργεία του CMS χρησιμοποιεί cookies.

(β) Google Analytics

Διεξαγωγή ερευνών για στατιστικούς λόγους ή/και για τη βελτίωση του περιεχομένου και των υπηρεσιών του www.cretancarwash.gr ή/και για να εκτιμάται η αποτελεσματικότητά του

Αναλυτικά στοιχεία

Με ποιούς μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας

Δεν μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας με οποιονδήποτε τρίτο.

Για πόσο καιρό διατηρούμε τα δεδομένα σας

Για χρήστες που εγγράφονται στον ιστότοπο μας, αποθηκεύουμε επίσης τα προσωπικά δεδομένα που καταχωρούν στο προφίλ χρήστη τους. Όλοι οι χρήστες μπορούν να βλέπουν, να επεξεργάζονται ή να διαγράφουν τα προσωπικά δεδομένα τους ανά πάσα στιγμή (εκτός από το να μπορούν να αλλάξουν το όνομα χρήστη τους). Οι διαχειριστές του παρόντος ιστότοπου μπορεί επίσης να βλέπουν και να επεξεργάζονται αυτές τις πληροφορίες.

Ποια δικαιώματα έχετε στα δεδομένα σας

Εάν έχετε λογαριασμό σε αυτόν τον ιστότοπο ή έχετε αφήσει σχόλια, μπορείτε να ζητήσετε να λάβετε ένα εξαγόμενο αρχείο των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς, συμπεριλαμβανομένων τυχόν δεδομένων που έχετε παράσχει σε εμάς. Μπορείτε επίσης να αιτηθείτε να διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς. Αυτό δεν περιλαμβάνει δεδομένα που είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε για διοικητικούς, νομικούς ή λόγους ασφαλείας.

© Copyright 2020. ProCreta